Lokaleoversigt

LOKALE 1A – Kontorfællesskab

Book et skrivebord i vores lille kontorfællesskab hvis du har nogle projekter du vil have ført ud i livet. Vi sidder i øjeblikket 3 personer i kontoret med forskellige kulturelle baggrunde så du vil helt bestemt få en ny vinkel.

UDSTYR:

Whiteboard, printer, laminator, papirskæremaskine, storskærm


LOKALE 1B – Tekstilværksted

Vores tekstilværksted er styret af foreningen Kreative Hænder der har stor erfaring med utrolig mange forskellige typer tekstilprojekter.

UDSTYR:

Vask og vandhane, symaskiner, Scancutter, skærebord, Longarm


LOKALE 1C –
Scene- og projektrum

Dette lokale er til dine store projekter. Her er mulighed for at afholde foredrag, digtarrangementer, små koncerter og meget mere. Når rummet ikke er i brug til arrangementer er det derudover også muligt at bruge til projekter som tager lidt mere plads.

UDSTYR:

Vask og vandhane, musikanlæg, podier til scene, mikrofoner, kabler, lys projektor og lærred


LOKALE 1D –

Medierum

I vores medierum er der både mulighed for at producere og sende radio, klippe film samt bruge vores fotostudie til mange forskellige projekter. Fælles for alle delene af rummet er at der skal tages kontakt til de ansvarlige før man kan bruge udstyret. Der er udstyr til rådighed men vi anbefaler at man medbringer sit eget hvis det er muligt

UDSTYR:

Computer med redigeringssoftware, digitalkameraer med tilbehør, stativer, computer til radio, mikrofoner, fotobaggrund, flashanlæg og storskærm


LOKALE 2A –

Mødelokale

Vores mødelokale er stort og rummeligt. Det har plads til selv de store møder med flere end 20 personer. Eftersom at vi har så god plads er rummet er det også oplagt til at afholde workshops hvor der skal være plads til lidt mere bevægelighed.

UDSTYR:

Projektor, whiteboard og flipchart


LOKALE 2B –

Atelier

Vores atelier er stadig under etablering så vi kan ikke tilbyde særlig meget på nuværende tidspunkt. Planen er dog at etablere et atelier med god plads til mange forskellige projekter, uanset om det er klassiske lærreder med akvarel eller om det er mere tekniske ting der skal digitaliseres.

UDSTYR:

Kommer senere


LOKALE 3A –

Fællesrum

Fællesrummet er der hvor vi alle samles for at holde hyggelige arrangementer, cafe eftermiddage og små møder der ikke behøves et klassisk setup. Lokalet er placeret allerøverst i vores bygning og har derfor skråvægge og en fantastisk udsigt over midtbyen. Alt dette giver en fantastisk berlinerstemning midt i Kolding.

UDSTYR:

Projektor, lydudstyr, kaffebar og flipchart